Værdier: I øjenhøjde, Kreativitet og Mangfoldighed

Danmarks brandet bygger på tre værdier; mangfoldighed af steder og oplevelser, en kreativ kultur og et folk i øjenhøjde med hinanden.

Værdierne er de største styrker, Danmark har som rejsedestination for gæsterne, både inden for ferie- og mødeturismen.

I øjenhøjde

Uformel stemning, højt til loftet og imødekommende service.

Den enkelte er i fokus, fladt hierarki både i møder og virksomheder, alle bliver hørt og set, alle bliver involveret. Der er tid til networking og tid til hinanden. Vi taler ikke ned, vi taler ikke op - vi er i øjenhøjde med hinanden. I Danmark interagerer vi med hinanden. Påklædningen spiller ingen rolle til et møde (afslappet tøjstil).

Kreativitet

Plads til at udfordre det gængse, opleve den kreative ånd og omsætte nysgerrighed til handling.

Anderledes, moderne mødekoncepter giver plads til ideer og nye tanker. Nye møde set-ups eller utraditionelle mødesteder giver inspiration og innovation. Sund, let og økologisk mad giver energi og lyst til at se tingene på nye måder. Den danske ånd er at skabe en uhøjtidelig stemning, som danner rammerne for den kreativitet, der mest effektivt skaber de rigtige ideer. En destination hvor grønne tanker omsættes til virkelighed og giver en følelse af frihed og en tro på fremtiden.

Mangfoldighed

Stærk infrastruktur, bæredygtighed og overraskende inspiration.

I Danmark findes hoteller, kongrescentre, konferencesteder og venues i alle standardklasser, stort og småt, traditionelt og moderne. En gastronomi i verdensklasse fra smørrebrød til det moderne, eksperimenterende, danske køkken, en madkultur og et landbrug som for længst er slået ind på tanken om, at det ikke alene er godt for naturen at tænke bæredygtigt, men at det også smager bedre. Her kan man alt lige fra at blive blæst igennem langs Vesterhavets kyst til en klassisk aften på Operaen, fra at lege Vikinger til at opleve H.C Andersens fødeby. Alt sammen gjort muligt af korte afstande og en infrastruktur i verdensklasse. Dette er også et af de unikke salgsargumenter indenfor mødeafholdelse i Danmark, da det hjælper kunden med effektivt at nå sine mål.


Del denne side

De fem temafortællinger

Bliv inspireret af Danmarks temafortællinger og hvad der differentierer Danmark fra andre steder.