Temaerne hjælper modtageren til at forstå, hvad der differentierer Danmark fra andre destinationer og hvorfor Danmark er værd at besøge

Syv temafortællinger

Life by the sea

Kom og bliv en del af livet ved de danske kyster og badebyer. Velvære, afslapning , hyggelig atmosfære, højt til himlen og vind i håret

Active by nature

Den danske natur indbyder til aktive oplevelser for alle – veltrænede eller ej.

Liveable city

Kom tæt på innovativ byudvikling, bæredygtighed, og danskernes grønne livsstil.

Living history

Kom tæt på landet Danmark og forstå danskerne igennem historiens vingesus.

Good food

Hver ret eller specialitet indeholder en fortælling fra Danmark. Formidlet af gårdejeren, fiskeren på kajen eller gourmetrestauranten.

Inspiring shopping

Lad dig inspirere af Danmarks kreativitet og prisbelønnede designere alt imens du shopper.

Syv temafortællinger

Temaerne hjælper modtageren til at forstå, hvad der differentierer Danmark fra andre destinationer og hvorfor Danmark er værd at besøge. De syv temaopfortællinger er synlige i VisitDenmarks kommunikation på tværs af alle aktiviteter i både markedsføring- og PR-indsatsen.

Målet med temafortællingerne er at skabe en tydelig position på hvert af VisitDenmarks markeder, inden for udvalgte funktionelle temaer. For hvert marked har vi udvalgt de temaer, som der fokuseres på i de kommende år. 

Alle der arbejder med branding af Danmark som rejsemål opfordres til at bruge temafortællingerne som inspiration til at udvikle nye oplevelser, men de kan i lige så høj grad bruges til at være bevidste om, hvad og hvordan man skal kommunikere de oplevelser, som allerede eksisterer.