Meetovation

Oplev det danske mødedesign koncept Meetovation på egen krop og brug kreative metoder til at få større udbytte af dit møde.

I Danmark får du ikke blot fire hvide vægge og en projekter til dit møde. Vi går aktivt ind og rådgiver 360 grader rundt om dit møde, så du og dine mødedeltagere får mest muligt ud af mødet.

Det danske mødedesignkoncept Meetovation fungerer som guideline, mentalitet og værktøj, så vi kommer bedst muligt igennem mødeprocessen – fra planlægning og målsætning, til fokus på elementerne i det gode møde og måling af mødets output. Meetovation bakkes op af det danske mødeerhverv, som har tilsluttet sig Meetovation manifestet om på tværs af Danmark at tilbyde møder med større udbytte.

Eksempler:

Brug spørgeteknik, ROI værktøjer og Meetovation værktøjskassen til at få mest ud af dit møde. Brug de fem design elementer i dit møde. Active involvement giver værktøjer til at engagere deltagerne. Creative set-up hjælper med fysiske møde set-ups som understøtter dit mødeformål. ROI hjælper med at sætte mål og følge op på dem, så du ved, hvad du egentlig får ud af dit møde. Responsible thinking giver en grøn og sustainable tilgang til mødet. Og local inspiration forankrer mødet til destinationen, så det huskes bedre.

-----------------------------------

Prøv f.eks.:

> Udfordr sanserne med en spa-session

Reflekter over dagens pointer med et fodbad

Brug musik til at understøtte mødet

Find mere inspiration på meetovation.dk

Del denne side

Hands-on culture

Oplev det autentiske, historiske og  kulturelle Danmark. Kom tæt på det danske MIND-set og den danske kultur og brug det aktivt i dit møde.

Knowledge hub

Kom tæt på innovation, banebrydende tænkning og fremadsynede danske industrisektorer.

Active at heart

Danskerne er aktive af natur. Det er en del af vores DNA. Derfor er det helt naturligt for os at være aktive i møder – og vi bruger gerne vores omgivelser til det.

Andre har også læst om: