Liveable cities

Brug byrummet som en del af dit møde. Oplev den særlige stemning i de danske byer og kom tæt på dansk design, bæredygtighed og gastronomi i verdensklasse.

Kombiner dit møde med oplevelser i de danske storbyer. Oplev Danmarks liveable cities i de moderne storbyer med fokus på cykelkultur, nærmiljø, arkitektur, design, bæredygtighed og gastronomi i verdensklasse. Danmark kombinerer ubesværet det gamle og det nye og bevarer den 1000 år gamle historie med et fast fokus på fremtiden.

Eksempler:

Udnyt det kreative byrum
Skift frokosten indendørs ud med en picnic i en park. Bryd agendaen op med en cykeltur i byen eller lav en walk n’ talk langs havnepromenaden eller i hyggelige brostensbelagte gader.

Brug dansk design & arkitektur
Hold møde omgivet af dansk design på eks. Moesgaard Museum, Aros, Utzon centret, Louisiana, Den Blå Planet, Søfartsmuseet, LEGO House Billund eller Opera Huset.

Vær bæredygtig
Danske byer er fyldt med bæredygtige tiltag som du kan bruge i dit møde. Book eco-certified hotel værelser, vælg økologisk mad til dit møde og brug grøn transport som rickshaws og el-biler. Besøg et økologisk bryghus eller gård, tag på urban honey-bee tour eller sejl ud til en vindmøllepark.

Oplev gourmet
Oplev Michelin mad i København og Århus eller spis på grønne og bæredygtige restauranter.

Del denne side