Kommunikér brandløftet overfor voksne par på kyst- og naturferie

Danmarks brandløfte er 'Vær med og vær til'. Brandløftet er den følelse og forventning, markedsføringen sigter mod at skabe hos potentielle turister – og som bliver indfriet ved besøg i Danmark.

Skal du kommunikere Danmarks brandløfte overfor målgruppen Voksne par - Kyst og Natur, kan du lade dig inspirere af nedenstående: 

'I har ladet tiden flyve i byernes grønne parker og på de bedste museer, cafeer og restauranter. Nu vil ud i det blå. I lejer cykler og vandrer ad små stier langs kysten, gennem mark og eng og i skoven. Her finder I smukke hemmelige steder, lokal kunst og håndværk, som kun I kender.

I finder jer selv og den ro, I søger. I tager så mange pauser, der skal til i små landsbyer med hyggelige spisesteder, hvor I nyder lækker mad med lokale råvarer. Her er ingen hast, I er langt fra hverdagen. Vel fremme spiser I søde jordbær fra en mark, I plukkede dem selv og gav bondemanden en mønt bagefter.

I morgen vil I finde et badehotel, om et par dage bo på kro. Hvis det lige passer. Alle muligheder er åbne, fordi alting er så tæt på. Det vigtigste er at have tid til at være til.' 

Del denne side