Knowledge hub

Kom tæt på innovation, banebrydende tænkning og fremadsynede danske industrisektorer.

Den danske DNA og innovative tankegang har gjort Danmark førende indenfor en række brancher. Det betyder, at vi har et væld af viden, som du kan drage nytte af i dit møde, konference eller kongres. Oplev hvordan danskerne tænker i nye baner og bryder rammerne inden for områder som:

> Bæredygtighed: Danske virksomheder og organisationer er på forkant med grøn teknologi og knowhow og er verdenskendte for sin banebrydende forskning og udvikling.

> Design: Danmark er et design samfund med unikt designede produkter og bygninger i verdensklasse.

> Forskningsmiljø: Danmark har Skandinaviens mest videns rige forsknings- og erhvervsmiljø.

> Skibsfart: Danmark har mangeårige maritime traditioner med fokus på kvalitetsskibsfart.

> Gastronomi: Dansk New Nordic cuisine er verdenskendt og Danmark er stærkt repræsenteret på lister over verdens bedste restauranter. Danske madfremstillings-virksomheder betjener nogle af verdens mest avancerede procesanlæg og deres forsknings- og innovationskapaciteter er internationalt anerkendt.

> Life Science: Life science industrien i Danmark er en af de stærkeste i Europa.

> Grøn Energi: Danmark er førende inden for vedvarende energiteknologi

---------------------------------------------------------

Eksempler

> Kom på studietur og besøg virksomheder behind the scenes

> Få en dansk ekspert til at holde oplæg til dit møde.

> Tænk bæredygtighed ind i dit møde ved at servere vand i kander, bruge digitale medier i stedet for papir, servere lokal og økologisk mad mm.

Del denne side

Active at heart

Danskerne er aktive af natur. Det er en del af vores DNA. Derfor er det helt naturligt for os at være aktive i møder – og vi bruger gerne vores omgivelser til det.

Hands-on culture

Oplev det autentiske, historiske og  kulturelle Danmark. Kom tæt på det danske MIND-set og den danske kultur og brug det aktivt i dit møde.

Meetovation

Oplev det danske mødedesign koncept Meetovation på egen krop og brug kreative metoder til at få større udbytte af dit møde.