Hands-on culture

Oplev det autentiske, historiske og kulturelle Danmark. Kom tæt på det danske MIND-set og den danske kultur og brug det aktivt i dit møde.

I Danmark møder vi dig i øjenhøjde. Vi har en uformel omgangstone og vi er ikke blege for at afprøve nye ting og udfordre dit møde.

Her finder du anderledes og autentiske mødelokationer, som kan give dit møde lokalt krydderi.

Brug eks. det historiske Danmark i dit møde. Danmark er rig på historiske mødesteder og fortællinger, som kan tilføje en ny dimension til dit møde.

Eksempler:

 
> Hold møde på steder, som er særligt danske. Vælg et af de danske museer, et slot, et teater eller måske en skonnert. 

> Hold dit møde i royale omgivelser på Kronborg Slot og få et nyt perspektiv på din virksomheds branding ved at høre kongernes historier.

> Udfordr dit team og styrk sammenholdet med tvekamp og vikingemøde. Gå i sporene af H.C Andersen og lær, hvordan du kan bruge storytelling til at optimere dine egne fortællinger.

Overnat på et af Danmarks smukke slotte eller herregårde.

Del denne side

Meetovation

Oplev det danske mødedesign koncept Meetovation på egen krop og brug kreative metoder til at få større udbytte af dit møde.

Active at heart

Danskerne er aktive af natur. Det er en del af vores DNA. Derfor er det helt naturligt for os at være aktive i møder – og vi bruger gerne vores omgivelser til det.

Knowledge hub

Kom tæt på innovation, banebrydende tænkning og fremadsynede danske industrisektorer.