Danmarks brandløfte er: Vær med og vær til

Kom og vær en del af en kultur, hvor leg og læring er den naturlige måde at være sammen på. Her vælger I selv de oplevelser, der gør, at I kan blive inspireret og få ny energi – fordi alt fra den rå natur til summende storbyer i al sin mangfoldighed, er lige i nærheden.

Hvad er et brandløfte?

Brandløftet er den følelse og forventning, markedsføringen sigter mod at skabe hos potentielle turister – og som bliver indfriet ved besøg i Danmark. Turisten er gået fra at være iagttager og objekt til deltager og subjekt. At være deltager er netop grundstenen i brandløftet.

Danmarks brandløfte tilgodeser turistens væsentlige rejsebehov. I dag ønsker turister at udfolde sig som aktive, alsidige, nysgerrige og fællesskabsorienterede mennesker.

Tre væsentlige rejsebehov er:

  1. Samvær (reconnect). Behov for at være en god forælder/partner/ven og være en del af større fællesskaber.
  2. Udforskning. Behov for at se og prøve noget nyt – udvide horisonten og være på forkant.
  3. Specialisering. Behovet for at få opfyldt specifikke behov og ønsker

 

Kommunikér brandløftet

VisitDenmark bearbejder fire målgrupper indenfor dansk turismes tre forretningsområder: Kyst- og naturturisme, Storbyturisme og Erhvervsturisme.

Læs mere om målgrupperne under hvert forretningsområde, og lad dig inspirere af de karakteristika ved Danmark, som bakker løftet op.

  > Børnefamilier
  > Voksne par - Kyst og Natur
  > Voksne par - Storby
  > Meetings & Business Events

Del denne side

De tre værdier i Danmarks brandet

Danmarks tre største værdier som turistmål er en mangfoldighed af steder og oplevelser, en kreativ kultur og et folk i øjenhøjde med hinanden.

Danmarks syv temafortællinger

Bliv inspireret af Danmarks temafortællinger og hvad der differentierer Danmark fra andre steder.