Badehotellet (2014)

Formålet med dette samarbejde var at øge kendskabet af Danmark som rejsedestination på det svenske og norske marked med fokus på Badehoteller i Nordjylland. Samarbejdet fokuserede desuden på at øge kendskab til tv-serien Badehotellet samt at øge salg af serien på DVD.

Hovedpartner

Scanbox
VisitNordjylland
VisitDenmark

Markeder

Sverige og Norge

Kampagneelementer

I forbindelse med at serien badehotellet blev udgivet på DVD, lancerede VisitDenmark en co-branding kampagne i samarbejde med filmdistributøren Scanbox og Visit-Nordjylland.

Hovedelementet var en onlinekonkurrence på visitdenmark.se og visitdenmark.no, om en rejse til Danmark med et ophold på Svinkløv Badehotel i Nordjylland, som er dét område hvor serien er blevet optaget.

Kampagnen blev ligeledes promoveret via livsstilsmedier i Norge og Sverige, hvor der blev udloddet ekstra præmier til Ruths Hotel i Skagen.

Resultater

Med eksponering i VisitDenmark' s kanaler og via konkurrencer med attraktive præmier sponsoreret af VisitDenmark, opnåede Scanbox et øget markedstryk og dermed øget kendskab til tv-serien. 

Via attraktivt content fra tv-serien kombineret med flotte billeder fra destinationen, lykkedes det at skabe 6,7 mio. visninger og give 121.200 personer kendskab til tv-serien og Nordjylland som feriedestination.

Del denne side

Eksempler på kampagneelementer

Annonce

Annonce

Website

Website

Bannere

Bannere