Active at heart

Danskerne er aktive af natur. Det er en del af vores DNA. Derfor er det helt naturligt for os at være aktive i møder – og vi bruger gerne vores omgivelser til det.

Danskerne er et aktivt folkefærd. Vi er gode til at bruge grønne områder, kanaler, skove og kyster til aktive og utraditionelle oplevelser – både før, under og efter vores møder.

I Danmark er der altid nem adgang til naturen og der findes mange spændende aktiviteter, som er lette at booke og tage i brug.

Inkluder aktiviteter og teambuilding i dit møde og kom tættere på dine kollegaer og bedre samarbejde. Eller skift mødelokalet ud med et møde på eller ved vandet.

Brug også grønne omgivelser før og efter mødet og få klaret hovedet med frisk luft, ro og afslapning. Få et pusterum i byens parker eller oplev de danske skove, kyster og UNESCO sites.

-----------------------------

Eksempler:

> Ryst dit team sammen med en tur på rib boats eller kajak.

> Hold møde på en skonnert.

> Styrk samarbejdet ved at fange og tilberede din egen mad eller lær at sejle et vikingeskib.

> Find vej sammen på et GEO løb i det danske landskab.

> Oplev suset ved mountainbiking i de danske skove eller paraglidning og rappelling.

> Tag en pause ved Danmarks UNESCO sites: Vadehavet, Thy National Park, Møns Klint og Stevns Klint

 

 

 

 

 

Del denne side

Meetovation

Oplev det danske mødedesign koncept Meetovation på egen krop og brug kreative metoder til at få større udbytte af dit møde.

Knowledge hub

Kom tæt på innovation, banebrydende tænkning og fremadsynede danske industrisektorer.

Hands-on culture

Oplev det autentiske, historiske og  kulturelle Danmark. Kom tæt på det danske MIND-set og den danske kultur og brug det aktivt i dit møde.