"Scandinavian dreams" - samarbejde med JYSK i Kina

Formålet med samarbejdet med JYSK i Kina var for VisitDenmark at øge kendskabet til Danmark som rejsedestination. Formålet for JYSK var at skabe en stærk association til deres danske ophav, og derigennem opnå øget opmærksomhed og salg i deres nye rebrandede butikker i Shanghai og Jiangsu provinsen.

Marked

Kina

Kampagneelementer

Hovedelementet i kampagnen var en onlinekonkurrence på VisitDenmarks kinesiske website hvor man kunne sammensætte sin egen drømmerejse til Danmark og få mulighed for at vinde den. Kampagnen bestod af online, print og social media.

Derudover blev der gennemført pop up events med live havfruer i stormagasiner og in store promotions med Danmarksfilm i JYSK butikker. I butikkerne var der fokus på den danske storytelling via eksponering af produktlinjer med navne som ”H.C. Andersen” og ”The little Mermaid”.

Resultater

I alt blev der skabt 1.26 mio. eksponeringer og der blev skabt kendskab til kampagnen 257.000 gange. Kampagnen performede især godt i forhold til at skabe kendskab via website besøg og events i JYSK butikker og stormagasiner.

Det skabte en stor værdi for JYSK at benytte et dansk ikon som Den Lille Havfrue i markedsføringen af deres produkter.

Del denne side

Eksempler på kampagneelementer

Pop up event med den lille havfrue

Event i stormagasin

JYSK Competence Catalogue 2014 inkl. VisitDenmark insert

Vi kan skabe værdi for dit brand...

Via et samarbejde med VisitDenmark kan du få styrket kendskabet til dit brand gennem en fælles historie om f.eks. design, kvalitet og kreativitet

Kontakt os